Ķirbju maizes recepte

Ķirbjus plaši izmanto kulinārijā. No tā var pagatavot daudzus ēdienus, sākot ar sātīgu putru un beidzot ar vieglu desertu.

Ķirbis nodrošina organismu ar C vitamīnu un B grupas vitamīniem. Tas satur arī lielu daudzumu pektīna, kalcija, karotīna, dzelzs un vara.

Ķirbis satur arī cinka sāļus un E vitamīnu, kas palēnina novecošanās procesus. Tāpēc, pievienojot šo spilgtas krāsas dārzeni saviem ēdieniem, jūs padarīsiet tos veselīgākus.

VIDEO:

Ķirbis maizei piešķir ļoti labu garšu un krāsu. Izmēģiniet to pagatavot pēc mūsu receptes.

Sastāvdaļas:

1 kg ķirbis

50 g rauga

0,5 tējkarote sāls

5 ēdamkarotes augu eļļa

5 ēdamkarotes cukurs

1 kg miltu

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!